ODRIV d.o.o.

O PODJETJU

ODRIV d.o.o.

Osnovno poslanstvo podjetja Odriv je na enem mestu ponuditi strokovne nasvete, zanesljivo partnerstvo in učinkovite poslovne storitve. Poleg kakovostnega računovodstva vam namreč zagotavljamo tudi strokovne storitve upravljanja kadrovskega področja, ravnanja z ljudmi in prevajanja več svetovnih jezikov.

Kot sporoča že simbolika imena podjetja, je naša vizija usmerjena v neprestano rast, uspešno korakanje naprej ter doseganje zastavljenih ciljev. Ponosni smo, da naše vrednote prepoznava in s pridom uporablja vse več zadovoljnih poslovnih partnerjev.

Skupaj premikamo meje

Naš poslovni model temelji na povezovanju in sodelovanju s strokovnjaki na različnih področjih, s pomočjo katerih našim partnerjem omogočamo celovito podporo. Po potrebi se povezujemo tudi z drugimi računovodskimi servisi ter vam na enem mestu zagotovimo vse, kar potrebujete za učinkovito, optimalno in predvsem uspešno poslovanje.

Naše ključne vrednote so natančnost, zanesljivost in strokovna podkovanost, ki jih naše zadovoljne stranke še posebej cenijo in izpostavljajo. Poleg tega smo tudi izjemno odzivni, ažurni in fleksibilni, saj se zavedamo, kako dragocen je strokoven nasvet v pravem trenutku. Zavezani smo stalnemu izobraževanju in izpopolnjevanju, saj vam lahko le na ta način v vsakem trenutku ponudimo največ ter zagotovimo najvišji nivo storitev.

Zakaj izbrati nas

  • Celovite poslovne storitve na enem mestu,
  • zagotovljena natančnost in zanesljivost,
  • dolgoletne izkušnje,
  • strokovno podkovan kader,
  • ažurnost in hitra odzivnost,
  • nepogrešljivi del podjetja, ki vam omogoča lažje poslovanje,
  • po meri prilagojen način sodelovanja.

Mnenja naših strank

Računovodski servis ODRIV je več kot računovodski servis. Ob vse večji zahtevnosti in specializiranosti strok se ob svojem delu le težko prilagajam spremembam na finančnem nivoju in spremembam zakonodaje, zato je svetovanje in vodenje računov, ki so zame najbolj optimalno urejeni pri ODRIVU, bistvenega pomena. V tem je ODRIV računovodski servis v primerjavi s prejšnjim ustreznejši, bolj uporaben in učinkovitejši. Pomembno se mi zdi tudi zaupanje, saj poskrbijo v Odrivu za vse pomembne finančne storitve, kot tudi s svetovanjem na področju finančnih transakcij najuspešnejši, seveda ob upoštevanju želja stranke. Strokovnost, fleksibilnost, varnost, zaupanje in učinkovitost so besede, s katerimi bi opisala delovanje ODRIV-a.
Barbara Vajd Ledinek, Zasebna klinično psihološka ambulanta
V začetku letošnjega leta smo po več kot desetletju zamenjali računovodski servis. Za ta korak smo se odločili predvsem zaradi prepričljive predstavitve celotne ponudbe, strokovne podkovanosti ga. Metke in nenazadnje zaradi ugodnejše cene storitev. S storitvami in z njenim strokovnim pristopom smo več kot zadovoljni. Takoj na začetku našega sodelovanja nas je opozorila na določene stvari, ki smo jih nehote delali narobe; natančno je preučila poslovanje našega podjetja in nam predlagala, kako stvari izboljšati. Svoje delo opravlja zanesljivo, natančno, ažurno in predvsem strokovno, pa tudi zelo fleksibilna je. Na podlagi naših pozitivnih izkušenj lahko Odriv, Metka Kitel s. p. z veseljem priporočamo vsem, ki iščejo zaupanja vrednega in kompetentnega poslovnega partnerja v tej stroki.
Tamara, Palestra d.o.o.
Blocksi je majhno tehnološko podjetje, ki je potrebovalo pomoč pri računovodskih in kadrovskih zadevah. Izbrali smo Odriv. Ni nam žal, celo zelo zadovoljni smo. Pri računovodstvu nimamo kakšnih posebnosti, tako da tu Odriv ni imel težkega dela. Zakompliciralo se je pri kadrovskih vprašanjih, ker je Blocksi tuje podjejte. Na tem področju se je Odriv, no Metka, izkazala kot strokovnjak s širino in dobrim poznavanjem EU zakonodaje in predpisov.

Če ste podjetje, ki išče nekoga, ki bo poskrbel za računovodske zadeve in kadrovska vprašanje, priporočamo Odriv.

Aleš Križnik, Blocksi SAS