behaviouralprofiling2Za odgovor na zgornje vprašanje vam predlagamo, da opravite DISC – on line testiranje, oziroma izdelava profila vaših osebnostnih lastnosti.

Hitro, zabavno, poučno, uporabno!

Psihometrično orodje DISC vam pomaga razumeti, katere so vaše prirojene pozitivne osebnostne lastnosti (vaše prednosti), in kje so vaše šibke točke – priložnosti za izboljšanje. Ne moremo reči, da gre za test, ker ni pravilnih ali napačnih odgovorov, saj ima vsakdo izmed nas svoj osebnostni slog, kateri ima prednosti oz. možnosti za izboljšave, kot jih vidimo sami. DISC nam pomaga, da le te še bolje osvetlimo. Test je v angleškem jeziku.

Na tej povezavi se vam odpre dostop do DISC vprašalnika.

Vse, kar potrebujete, je približno 30 minut časa, znanje angleščine in izvedeli boste, kaj so vaše prednosti in kje so vaše priložnosti za izboljšanje. Z DISC metodo boste razumeli vaš vedenjski slog in spoznali, kako povečati vaš potencial.

Po končanem testu boste na elektronski naslov, katerega ste navedli v uvodu, prejeli dve izčrpni poročili.

Dokument je v angleškem jeziku. Če potrebujete pomoč pri razumevanju, bodisi vprašanj ali trditev v vprašalniku, ali pa pri interpretaciji poročil, smo tukaj za vas. Z veseljem vam bomo pomagali!