Osnovno poslanstvo podjetja Odriv je na enem mestu ponuditi strokovne nasvete, zanesljivo partnerstvo in učinkovite poslovne storitve. Poleg kakovostnega računovodstva vam namreč zagotavljamo tudi strokovne storitve upravljanja kadrovskega področja, ravnanja z ljudmi in prevajanja več svetovnih jezikov.

Kot sporoča že simbolika imena podjetja, je naša vizija usmerjena v neprestano rast, uspešno korakanje naprej ter doseganje zastavljenih ciljev. Ponosni smo, da naše vrednote prepoznava in s pridom uporablja vse več zadovoljnih poslovnih partnerjev.

Aktualne novice in novosti

Izvajanje storitev v Nemčiji

Ste podjetje s sedežem v Sloveniji in tukaj običajno opravljate svojo dejavnost. Ponudila se vam je poslovna priložnost za opravljanje storitev v Nemčiji. Sklepate pogodbo o poslovnem sodelovanju z nemškim podjetjem, vendar je dobro,

Čezmejno izvajanje storitev z napotenimi delavci

Zakonska podlaga: Zakon o čezmejnem izvajanju storitev (Ur.l.RS 10/17) – velja od 01.01.2018 Zakon o dohodnini – novela ZDoh-2S (Ur.l.RS 69/17) Uredba o davčni obravnavi povračil stroškov in drugih dohodkov iz delovnega razmerja Čezmejno izvajanje

Varstvo osebnih podatkov

Brez zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) se bo evropska uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) od 25. maja 2018 dalje uporabljala neposredno. Uredba bo vplivala na vsa podjetja, zavode, društva, sindikate, politične stranke,…. osebni podatki

Računovodski servis ODRIV je več kot računovodski servis. Ob vse večji zahtevnosti in specializiranosti strok se ob svojem delu le težko prilagajam spremembam na finančnem nivoju in spremembam zakonodaje, zato je svetovanje in vodenje računov, ki so zame najbolj optimalno urejeni pri ODRIVU, bistvenega pomena. V tem je ODRIV računovodski servis v primerjavi s prejšnjim ustreznejši, bolj uporaben in učinkovitejši. Pomembno se mi zdi tudi zaupanje, saj poskrbijo v Odrivu za vse pomembne finančne storitve, kot tudi s svetovanjem na področju finančnih transakcij. Strokovnost, fleksibilnost, varnost, zaupanje in učinkovitost so besede, s katerimi bi opisala delovanje ODRIV-a.

Barbara Vajd Ledinek, Zasebna klinično psihološka ambulanta

V začetku letošnjega leta smo po več kot desetletju zamenjali računovodski servis. Za ta korak smo se odločili predvsem zaradi prepričljive predstavitve celotne ponudbe, strokovne podkovanosti ga. Metke in nenazadnje zaradi ugodnejše cene storitev. S storitvami in z njenim strokovnim pristopom smo več kot zadovoljni. Takoj na začetku našega sodelovanja nas je opozorila na določene stvari, ki smo jih nehote delali narobe; natančno je preučila poslovanje našega podjetja in nam predlagala, kako stvari izboljšati. Svoje delo opravlja zanesljivo, natančno, ažurno in predvsem strokovno, pa tudi zelo fleksibilna je. Na podlagi naših pozitivnih izkušenj lahko Odriv, Metka Kitel s. p. z veseljem priporočamo vsem, ki iščejo zaupanja vrednega in kompetentnega poslovnega partnerja v tej stroki.

Tamara, Palestra d.o.o.
Blocksi je majhno tehnološko podjetje, ki je potrebovalo pomoč pri računovodskih in kadrovskih zadevah. Izbrali smo Odriv. Ni nam žal, celo zelo zadovoljni smo. Pri računovodstvu nimamo kakšnih posebnosti, tako da tu Odriv ni imel težkega dela. Zakompliciralo se je pri kadrovskih vprašanjih, ker je Blocksi tuje podjejte. Na tem področju se je Odriv, no Metka, izkazala kot strokovnjak s širino in dobrim poznavanjem EU zakonodaje in predpisov. Če ste podjetje, ki išče nekoga, ki bo poskrbel za računovodske zadeve in kadrovska vprašanje, priporočamo Odriv.

Aleš Križnik, Blocksi SAS

Sodelujemo z